Propostes Laboratoris

Explora allò que pots aportar

Estem a l’escolta de les propostes que els veïns del poble vulguin realitzar a la població, tot seguit les donem a conèixer per crear equips de treball amb persones afins i motivacions semblants. Els laboratoris participatius són espais col·laboratius d’aprenentatge i creació.

Aquest 2022 hi ha dues propostes per desenvolupar: Una Festa Intercultural, i crear una Ruta de contes pel poble.

A través d’aquest formulari t’hi pots apuntar o proposar un altre laboratori participatiu:

Tot seguit us presentem les propostes que han sorgit en edicions anteriors i que ja s’han desenvolupat.

PROPOSTA 1: JOC DE ROL EN VIU

Joc de Rol en viu d’una jornada per diverses localitzacions a l’aire lliure en la població de les Planes d’Hostoles en la qual els seus participants, organitzats per equips, hauran de superar diverses proves i demostrar el seu enginy. Aquesta activitat està pendent que la situació del COVID-19 permeti desenvolupar-la.
Argument del joc: Després d’un virus mortal, les Planes és l’última esperança de supervivència. El poble haurà de lluitar per vèncer el virus i portar la pau al món.
Si vols participar com a membre de l’organització del joc? (majors de 16 anys)

PROPOSTA 2: ARGOLLES I ARTERÀPIA

Les argolles penjades de les façanes d’algunes de les vies del nucli antic de Les Planes d’Hostoles des del temps de la transhumància, ens van servir com a fil conductor per a convidar als col·lectius de la població a re-pensar el seu lloc, el seu per què en el poble que habitem des d’una mirada arterapèutica. Un espai per expressar i buscar maneres de reivindicar-se des de la identitat i la memòria.

Tot seguit us mostrem algunes imatges del taller que traspüen la complicitat i la inspiració del taller. Des d’aquestes línies volem agrair a tots els participants la vostra entrega.

Ens plantegem seguir explorant la mirada poètica vers el nostre entorn i convidar als veïns a explorar la identitat i la memòria dels seus barris a través d’exercicis arterapèutics.

PROPOSTA 3: STREET ART

Art de carrer (i al carrer) pot englobar tant missatges als murs, com rap a la via pública, com grafitis, com balls de break dance i hip hop… Vine a explicar-nos què vols explorar, trobem els espais on fer-ho i actuem.

Tota una oportunitat per aprendre de forma gratuïta de la mà de professionals, places limitades. Per conèixer en Daura, que va realitzar el taller de rap i va dinamitzar la jam session a la plaça del poble, us recomanem aquest vídeo reportatge sobre els seus inicis al rap.

El rap i l’art urbà va omplir la plaça del poble. Joves i infants van entonar els seus versos, mentre d’altres s’expressaven a través de guixos de colors amb paraules, dibuixos i formes. La dansa al carrer va tancar una tarda plena de màgia. Moltíssimes gràcies a tots els que vau participar! Aquí teniu algunes imatges d’aquell dia. Si la situació ho permet, tenim la intenció de convocar una trobada d’aquest tipus per cada estació de l’any.

Hem creat una comissió d’Street Art a les Planes que ja està treballant en futures intervencions i que es va estrenar públicament en l’organització de la jam session. Si en vols formar, emplena el formulari de l’inici d’aquest apartat.

Ja t’has apuntat?


Tres propostes,

tres intervencions a l’espai públic


Construïm alguna cosa junts.

https://lesplanesresilient.com/contact/


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s