Per potenciar el comerç local

La ciutadania de les Planes ha participat de manera generosa en la campanya de Nadal “El petit comerç té premi”, la qual es calcula que ha tingut un impacte econòmic de vint mil euros. Els clients de les onze botigues que hi han participat tenien accés a un sorteig per compres superiors a 10 euros. El sorteig es va realitzar el dissabte 13 de gener a la plaça 1 d’octubre, i consistien en un vol en globus, una nit per a dues persones a Cabanyes entre Valls i 220 euros per gastar a les botigues del poble.

Paral·lelament, els comerços exposaven les il·lustracions dels alumnes de cicle superior de l’escola Sant Cristòfol que havien dibuixat el Nadal al poble i que participaven en un concurs de dibuix. Els tres guanyadors han rebut un llibre i un val de regal, i dibuix guanyador es publicarà a la revista Nyer.

La bona dinàmica d’aquest triangle participatiu -entre comerços, veïns i alumnes-, preveu ampliar la participació de cara a futures edicions segons la regidoria de Promoció Econòmica i de Turisme que han proposat aquesta iniciativa.

Deixa un comentari